Telefon: +36 70/615-3875
 Email: szarkazizi@mesterfurdoszoba.hu

Legfőbb célunk, hogy Ön is elégedetten távozzon!

Mester


fürdőszoba

Fürdőszoba esztétikum
és praktikum jegyében!

Bemutatkozás

Vállalkozásunk a Mester-Ingatlan generál kivitelező cég mellékpilléreként jött létre, hogy ügyfeleinknek minőségi termékeket biztosítsunk, melyet igény szerint látványtervezéssel és lakberendezési tanácsadással is kiegészítünk.
2006 óta működő kivitelező céggel - számtalan elkészült munkával és ezek tapasztalataival - úgy gondoljuk, csak megbízható, minőségi termékeket érdemes beépíteni, és ezt a szemléletet igyekszünk átadni az ügyfeleinknek is. Mi segítünk, hogy az adott tér jól használható legyen a mindennapokban, és a tulajdonos ízlését tükrözze.
Legfőbb célunk, hogy Ön is elégedetten távozzon tőlünk, és később visszatérő ügyfeleink körében köszönthessük.

Szarka Zizi

Szolgáltatások

Áru beszerzés
A kiválasztott termékeket közvetlenül a gyártótól vagy nagykereskedő partnereinktől rendeljük. Előre egyeztetett időpontra időzítjük a termékek beérkezését, amit raktárunkból tudnak elvinni, de igény esetén ki is szállítjuk.
Értékesítés
Üzletünkben értékesítő kollégánk áll rendelkezésére, személyes egyeztetést követően az Önnek legmegfelelőbb szanitert és burkolatot ajánlja a fürdőszobába, vagy a lakás többi részébe.
Tanácsadás
A szakmai tanácsadás az értékesítés része, közösen átnézzük az alaprajzot és az egyéni igényeket figyelembe véve segítünk kialakítani egy jól használható fürdőszobát. Érvekkel és ellenérvekkel segítjük a döntést a különböző termékeknél, új megoldásokat kínálunk.
Látványtervezés
Üzletünkben látványtervezést is kérhet, 1 terv készítése díjtalan, több helység készítéséhez egyedi árajánlat készül. A terveket személyes egyeztetés után tudjuk elkészíteni, kiválasztott termékekkel.
Ügyintézés
Nálunk vásárolt termékekre a garanciális időn belül ügyintézést vállalunk. Meghibásodás vagy minőségi reklamáció esetén felvesszük a kapcsolatot a gyártóval és az ügyfél érdekeit képviselve igyekszünk mielőbb megoldani a problémát.

termékek

Forgalmazott márkáink

Lépjen velünk Kapcsolatba!

Kapcsolat  (*kötelező megadni)

*
*

Mielőtt adataid elküldöd, kérlek olvasd el a GDPR irányelvekre vonatkozó adatkezelési nyilatkozatot.
Amennyiben a dobozba pipát helyezel, úgy az adatkezelési nyilatkozatot elfogadod és adataidat elküldheted.

 - Adatkezelési tájékoztató megnyitásához klikk ide!

 Elérhetőségek

www.mesterfurdoszoba.hu

Kapcsolattartók

Szarka Zizi - üzletvezető

Telefon: +36 70/615-3875

 Címünk

Üzlet és áruátvétel:
1116 Bp. Fehérvári út 168.
Áruátvétel: 2030 Érd,
Fuvaros u. 73/a.

 Térkép

Top